Ilość szynki w szynce czyli czym charakteryzuje się doskonała wędzonka.

24.07.2017

W naszej ofercie znajduje się szeroki wybór doskonałych, szlachetnych wędzonek. Dlaczego są takie pożywne i wyjątkowo smaczne? Bo do ich produkcji wykorzystujemy najlepszej jakości mięso i naturalne przyprawy.

Nasi klienci już wiedzą, że aby powstało 100g dobrej szynki należy przygotować więcej niż 100g mięsa. A teraz spójrzmy na fakty:

100g szyneczki laurowej i szynki firmowej produkujemy ze 110g mięsa.

100g polędwicy wędzonej gotowanej produkujemy ze 114g mięsa.

100g udźca wieprzowego bez kości produkujemy ze 120g mięsa.

100g szynki włodarza i wędzonki krotoszyńskiej gotowanej produkujemy ze 125g mięsa.

A oto nasz rekordzista:

100g udźca wieprzowego z kością produkujemy aż ze 131g mięsa!

W tym właśnie tkwi tajemnica idealnej wędzonki. Przysłowiowa ilość mięsa w mięsie świadczy o jej jakości. A zapach i smak wędzonek z ZPM „Szarek”? To już jest kwestia umiejętnego wędzenia w tradycyjnej wędzarni opalanej drewnem. Oto i cały sekret niepowtarzalnego charakteru swojskich wędlin ZPM „Szarek” :)

Życzymy smacznego!

Ilość szynki w szynce czyli czym charakteryzuje się doskonała wędzonka.
Ilość szynki w szynce czyli czym charakteryzuje się doskonała wędzonka.
Ilość szynki w szynce czyli czym charakteryzuje się doskonała wędzonka.
Ilość szynki w szynce czyli czym charakteryzuje się doskonała wędzonka.

2024 © Z.P.M. SZAREK

Realizacja: Zdzislowicz.pl - serwisy WWW

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies.

Zamknij komunikat